Syksyn kirjavinkit

Taas on tullut aika verrytellä aivonystyröitä helteisen kesän jälkeen. Oheiset kirjat ja paljon muita kirjauutuuksia odottaa lainaajiaan uudistuneessa SeAMK Kirjastossa. Tai jos mieluisaa lukemista ei jostain syystä löydy, voit jättää hankintaehdotuksen verkkolomakkeella!

 

Aivovoimaa : näin vahvistat aivojasi liikunnalla
Hansen, Anders
Atena, 2017

 ”Jos haluat kaiken tehon irti muististasi, liiku samalla kun opettelet uutta asiaa. Liikunta on tehokas keskittymislääke vailla sivuvaikutuksia.”

Liikunnan hyvää tekevät vaikutukset eivät ulotu ainoastaan fyysisen terveyteen. Uusimpien aivotutkimusten mukaan fyysinen aktiivisuus on ensiarvoisen tärkeää myös aivojen hyvinvoinnille. Liikunta parantaa stressinsietokykyä sekä kehittää luovuutta ja parantaa muistia.

Ruotsalaisen ylilääkärin ja psykiatrin Anders Hansenin Aivovoimaa-kirja toimii tehokkaana liikkumiseen innostajana, joka suorastaan aivopesee lähtemään ylös, ulos ja lenkille! 

 

 

Psyykkinen vahvuus : mielen taitojen harjoituskirja
Liukkonen, Jarmo
PS-kustannus 2017

”Psyykkiset taidot ovat kuin kuperkeikka – niitäkin voi kehittää harjoittelun avulla. ”

Kun edessäsi on vaativa tilanne, käykö mielesi läpi epäonnistumisen mahdollisuudet? Kadotatko rentouden ja itseluottamuksen? Vai tiedätkö, miten toimia, jotta onnistut?

Psyykkisiä taitoja ovat esimerkiksi taito asettaa tavoitteita, suunnata huomiota, rauhoittaa mieltä ja käyttää avukseen mielikuvia. Psyykkisten taitojen harjoittelussa keskitytään voimistamaan niitä henkisiä resursseja, joiden avulla voimme parantaa suorituksiamme, oli sitten kyseessä mikä tahansa vaativa tilanne.

Kirja sisältää runsaasti harjoituksia, joiden avulla voi kehittää psyykkistä vahvuuttaan esimerkiksi opinnoissa, töissä, harrastuksissa ja urheilussa.

 

Kutsuvat sitä pöhinäksi : tositarinoita kasvuyrittäjyydestä
Helaniemi, Katariina & Kuronen, Annaleena & Väkeväinen, Venla
Otava, 2018

Kirja esittelee suomalaisten kasvuyrittäjien tarinoiden kautta, mitä pöhinä oikeasti merkitsee – hyvässä ja pahassa. Lukuisat kasvuyrittäjät muun muassa Supercellin, Gold&Greenin, Woltin ja Jaikun takana jakavat kokemuksensa yrityksen kasvattamisesta.

Kirjan kirjoittajat ovat kaikki olleet mukana rakentamassa kasvuyritystapahtuma Slushia vuosina 2015-2017.

 

 

 

 

Digin mitalla 2.0 : verkkomarkkinoinnin ja -myynnin mittaamisen käsikirja
useita kirjoittajia
Mainostajien liitto, 2017

Digin mitalla -kirjasta tuli viime vuonna uudistettu painos. Kirja on verkkoliiketoiminnan kehittämisen oiva apuväline, joka sopii myös digitaalista markkinointia aloitteleville, sillä kirjan lopusta löytyy termien ja lyhenteiden selityksiä. Kirjan loppupuolelta löytyy myös täysin uusina osioina verkkosivuston optimointi ja personointi sekä sosiaalisen median mittaaminen. Liiketalouden lehtoreiden kannattaakin ehkä tsekata olisiko tästä kurssimateriaaliksi. Kirjoittajat itse suosittelevat kirjaa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin oppikirjaksi.

Kirja on muuten hankittu kokoelmaamme asiakkaan vinkistä. Hankintatoiveita voit esittää paitsi käyntisi yhteydessä myös verkon kautta lomakkeella.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s